Podporujeme mladého bikera – Honza Rajchart

Vložené: 16/3/2016 Vložil: Miroslav Rytíř

S týmto sympaťákom sme sa zoznámili vďaka nášmu klientovi, Josefovi Rajchartovi, ktorý je jeho bratom. Honza sa špecializuje na olympijské disciplíny Cross Country a Maraton. Skvele nás na svojom bicykli reprezentuje doma i v zahraničí a my máme v pláne jeho vášeň podporovať.

Začínal v tíme Author Team Stupno pod vedením F. Raboňa. Ako junior štartoval za tím Nutrend – Specialized. Najviac si cení úspechy, ktoré dosiahol v juniorskej kategórii – Majstrovstvá Európy (9. miesto), Majstrovstvá sveta (16. miesto), štafeta na Majstrovstvách sveta a Olympiáda mládeže Nanjing (1. miesto).

Spoluprácu s Agro 21 začali pred sezónou 2015. O rok neskôr Honza prestúpil z juniorov do kategórie U23, kde sa znovu musel biť o svoje miesto a musíme povedať, že úspešne – Majstrovstvá Republiky (4. miesto) a Svetový pohár (59. miesto). Teraz preteká za jeden z najlepších tímov Spořitelna Accolade pod vedením Radima Kořínka.

Na ďalšiu sezónu si Honza stanovil ambiciózny cieľ – dostať sa do prvej desiatky na Majstrovstvách sveta, ktoré sa budú konať v Novém městě na Morave!